Pavele drenante

Covor de pavele drenante, din piatra naturala. Diferite modele de culori si forme, cu o rezisenta stabilita in functie de necesitatea si plasarea lor.

Mobilier de gradina

Obiectul nostru de activitate este confectionarea oricarui tip de mobilier din poliuretan pentru gradina.Oferta tine cont de cerinţele pietei, astfel putem executa la comanda urmatoarele tipuri de mobilier.

Case din Lemn

Case ecologice din lemn puternic din lume
Producem case din lemn pentru clientii nostri oferind serviciile necesare pentru planificarea constructii.

[invicta_calltoaction primary_line=”Productie de mobilier” label=”Vezi mai multe” link_type=”manually” page_id=”6″ post_id=”1570″ project_id=”1505″ photogallery_id=”1506″ url=”http://www.genida-ab.ro/magazin-online-cu-spuma-poliuretanica/” size=”medium” color=”blue” icon=”icon-rocket” icon_position=”left” style=”style_1″ css_animation=”top-to-bottom” primary_line_keywords=”Realizat din polistiren de inalta densitate in combinatie cu spuma poliuretanica , poliuree , rasina poliuretanica si rasina epoxidica.” secondary_line=”Realizat din polistiren de inalta densitate in combinatie cu spuma poliuretanica , poliuree , rasina poliuretanica si rasina epoxidica.”]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.