Fonoizolatii

Executam fonoizolatii cu spuma poliuretanica si panouri din burette poliuretanic pentru: cluburi, restaurante, cafenele si baruri. Fonoizolatiile sunt executate cu spuma acustica fonoabsorbanta de o calitate superioara.

Hidroizolatii

Lucrari executate cu membrana lichida si poliuree monocomponenta si bicomponenta. Sunt utilizate pentru impermeabilizarea perfecta a suprafetelor: acoperisuri, fundatii, rezervoare, etc.

Termoizolatii

Termoizolatii cu spuma poliuretanica rigida si flexibila izoleaza:  mansarde, acoperisuri plane si in panta, pereti interior – exterior, plansee, pardoseli, beciuri, subsoluri, rezervoare, etc.

Ignifugare

Izolatiile termice, hidroizolatiile, fonoizolatiile, lucrarile de ignifugare cu spuma poliuretanica ofera o protectie completa, fara nici o pierdere termica a intregii cladiri, ofera o protectie eficienta atat impotriva aerului cald cat si a celui rece precum si impotriva umiditatii, previne formarea condensului de la vaporii de apa din interiorul zidurilor si isi mentine proprietatile de izolare pentru intreaga durata de viata a constructiei, fiind astfel singurului sistem de protectie hidro-termo-fono-ingnifuga. [CITESTE MAI MULT]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.