Despre noi

Introducere
În epoca modernă, în care oamenii pun tot mai mult accent pe confortul și calitatea clădirilor în care locuiesc sau în care își desfășoară activitatea, compania noastră a identificat soluțiile cele mai moderne și eficiente și răspunde nevoilor tot mai diversificate ale clienților în domeniul izolațiilor. Misiunea noastră este să protejăm clădirile de locuit și construcțiile industriale de condițiile de mediu și de trafic.

În toate lucrările realizate, ne ghidăm după următoarele principii: calitate, seriozitate și profesionalism.

 

Cine suntem?
Compania SC GENIDA AB SRL din Focșani, județul Vrancea, împlinește în acest an, 17 ani de experiență dedicată domeniului izolațiilor cu spumă poliuretanică și polyurea în construcții civile și industriale.

În prezent, firma noastră oferă o gamă largă de produse și servicii din domeniul
izolațiilor poliuretanice , în care suntem specializați, și anume:

 • Soluții complete și profesionale pentru izolații termice, hidroizolații și fonoizolații cu spumă poliuretanică, polyurea și membrană poliuretanică;
 • Pavele drenante pentru exterior, estetice și funcționale;
 • Materiale performante în cadrul construcțiilor, în special pentru etanșări, rigidizări, rosturi de dilatare;
 • Servicii de ignifugare cu protectie a foc pentru lemn, metal, beton si spuma poliuretanica

Pentru furnizarea tuturor acestor servicii și poduse deținem certificate pentru sistemul de management al calității: ISO 9001:2008 (standardul cu cea mai largă răspândire și aplicare în ceea ce privește asigurarea îndeplinirii condițiilor de calitate ale bunurilor și serviciilor pe care un furnizor le livrează clienților săi), ISO 14001:2004 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001:2007 (este un standard internațional privind Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale, ce oferă acele măsuri necesare pentru controlul riscurilor în domeniul sănătății și securității muncii și pentru îmbunatățirea performanțelor în acest domeniu).

În acest moment deținem puncte de lucru în toate județele țării și avem clienți atât din România, cât și din Italia și Republica Moldova. Ne dorim să ne extindem și pe alte piețe internaționale, bazându-ne pe calitatea produselor noastre, promptitudine, profesionalism ..

 

Ce vă oferim?
GENIDA AB oferă în prezent o gamă largă de produse realizate pe bază de spumă poliuretanică și realizează cu profesionalism variate tipuri de izolații (termice, hidro și fonice) cu spumă poliuretanică, polyurea și membrană poliuretanică.

Am început cu o izolație termică simplă pentru poduri de case și ulterior, am ajuns să realizăm lucrări complexe, care sunt și astăzi în portofoliul firmei:

 • Hidroizolații profesionale pentru stații de epurare, tancuri petroliere, bazine cu apă potabilă, silozuri pentru cereale;
 • Izolații pentru acoperișuri cu șarpantă peste și sub asterială;
 • Hidroizolații pardoseli cu design, din rășini epoxidice și poliuretanice , simple sau 3D;
 • Termo și hidro izolare fundații;
 • Termo și hidro izolare pardoseli, planșee , peste planșeu și intrados;
 • Termo și hidro izolare subsoluri , conducte cu apă sau alte lichide;
 • Termo și hidro izolare acoperișuri tip terase , circulabile și necirculabile;
 • Termo izolatie